Κοινωνία

Θεοδωρικάκος για χρήση μάσκας στα γήπεδα: "Δε θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις ομάδες μας αν συνεχιστεί η κατάσταση"

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Την πιθανότητα να απαγορευτεί η προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα αν δεν φορούν μάσκα έθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε δηλώσεις του σήμερα το απόγευμα στον Τ/Σ Mega.

Μιλώντας για το θέμα, ο υπουργός σημείωσε ότι «οι περισσότεροι φίλαθλοι δεν φορούν μάσκα» και προειδοποίησε ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πρέπει να επανεξεταστεί το μέτρο της απαγόρευσης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι στην περίπτωση των επεισοδίων στην Τούμπα, στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ, τέσσερις από τους συλληφθέντες δεν είχαν καν πιστοποιητικό εμβολιασμού, χωρίς το οποίο δεν επιτρέπεται να μπουν στο γήπεδο, για αυτό ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει το προβλεπόμενο πρόστιμο, ενώ επισήμανε ότι και από την τηλεόραση φαίνεται ότι σε κανένα γήπεδο δεν φορούν μάσκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπουργός ζήτησε από τους φιλάθλους να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τις ομάδες τους και ταυτόχρονα έκανε έκκληση το επόμενο Σαββατοκύριακο οι ομάδες να φροντίσουν για την τήρηση του μέτρου, υπογραμμίζοντας ότι η Αστυνομία θα κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους.

«Είναι κρίμα να μην μπορούμε να πάμε στο γήπεδο να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα και το αγαπημένο μας άθλημα εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ας προστατέψουν όλοι και τους εαυτούς τους και την ομάδα τους», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πληροφοριακός πόλεμος Ελλάδος -Τουρκίας: Ελληνικός λογαριασμός δημοσίευσε ολόκληρο χάρτη του προεδρικού συγκροτήματος του Ερντογάν

Για λόγους εθνικής ασφαλείας δεν δημοσιεύουμε κανένα βίντεο των Τούρκων και κακώς ελληνικά ΜΜΕ προχώρησαν στην...