Κοινωνία

Σταμάτης Γαρδέλης: Ας κάνουμε όλοι το εμβόλιο να πάμε παρακάτω

Στην κάμερα του «Happy Day» έκανε δηλώσεις ο Σταμάτης Γαρδέλης το πρωί της Δευτέρας (29/11) και ζητήθηκε το σχόλιο του για το διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους αλλά και το ζήτημα το οποίο προέκυψε έπειτα από την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος».

Αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε: «Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Θα έπρεπε να ακούσουμε την επιστημονική άποψη και να προχωρήσουμε. Να ακούσουμε τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη της δημόσιας υγείας. Ας κάνουμε το εμβόλιο να προχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω. Κάποια πράγματα που ακούγονται είναι ακραία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακρότητα όμως βρήκε και το γεγονός ότι η παράσταση «Ρινόκερος» μετά την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη «κατέβηκε». «Το θέατρο που κατέβηκε το βρήκα μια ακρότητα. Είναι κάτι που με ξεπερνάει. Εγώ έχω κάνει το εμβόλιο και λέω ότι πρέπει να το ακολουθήσουμε. Να φύγουμε από αυτή τη σκοταδιστική και μεσαιωνική αντίληψη», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Πώς σχολίασε τον Γρηγόρη Πετράκο

Ο Γρηγόρης Πετράκος στις δηλώσεις του τάσσεται κατά των εμβολίων και παρουσιάζεται ως δύσπιστος σε σχέση με το εμβόλιο. «Τα έχω δει όλα αυτά. Θεωρώ ότι επηρεάζουν κάποιους ανθρώπους που είναι ευάλωτοι. Είναι λάθος κατεύθυνση αυτή. Έχουμε επιστήμονες, έχουμε Πολιτεία, έχουμε οργανωμένο κράτος. Για όνομα του Θεού, ο καθένας βγαίνει και λέει ότι θέλει;» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ