Κοινωνία

Ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν καταπτώσεις βράχων στην Αργιθέα Καρδίτσας

Τοπικές καταπτώσεις βράχων προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις και οι ισχυροί άνεμοι σε ορισμένες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, κυρίως στην περιοχή της Αργιθέας, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν από τα συνεργεία της Π.Ε. Καρδίτσας, και των δήμων, όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Νούσιος. Σύμφωνα με τον ίδιο, η άνοδος της στάθμης των ποταμών είναι σε κανονικά επίπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως μεταδίδει το KarditsaLive.Net, ο αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Τσιατσιάνης ανέφερε πως έχουν παρατηρηθεί και πτώσεις δέντρων.

Όπως χαρακτηριστικά μας είπε ο αντιδήμαρχος, χρειάζεται οι κάτοικοι να είναι προσεκτικοί σε όλες τους τις δραστηριότητες και ιδιαίτερα όταν κινούνται στο οδικό κύκλωμα, αφού οι κατολισθήσεις φέρνουν πέτρες και χώματα στο οδόστρωμα. Παράλληλα τόνισε πως ήδη έχουν επέμβει τα μηχανήματα της Περιφέρειας και προχώρησαν σε καθαρισμούς, αλλά όσο η κακοκαιρία συνεχίζεται επιβάλλεται και αυξημένη προσοχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Μείναμε...μπουκάλα! Η Τουρκία στον κόλπο να μεταφέρει ισραηλινό αέριο στην Ευρώπη- Ανακοίνωση Ερντογάν αποκαλύπτει το κόλπο-γκρόσο με τις ΗΠΑ

Μας πουλήσαν όλοι οι " φίλοι μας" διότι δεν θέλουν η Ελλάδα να αποκτήσει ποτέ μεγάλη γεωστρατηγική και ενεργειακή...