Κοινωνία

Νέο Ηράκλειο: Tρεις άνδρες απήγαγαν και προσπάθησαν να βιάσουν 22χρονη

Τον απόλυτο εφιάλτη λίγο έλειψε να βιώσει μια κοπέλα μόλις 22 ετών στο Νέο Ηράκλειο.

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε 22χρονη, υποστηρίζοντας ότι τρία άτομα την επιβίβασαν χωρίς τη θέλησή της σε αυτοκίνητο και αποπειράθηκαν να ασελγήσουν σε βάρος της, στο Νέο Ηράκλειο.

Το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου ενώ το κορίτσι κινούνταν σε δρόμο του νέου Ηρακλείου, ξαφνικά τρεις άνδρες την περικύκλωσαν και φέρεται διά της βίας να την έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητό τους. Το κορίτσι κατήγγειλε ότι τότε οι τρεις δράστες άρχισαν τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 22χρονη, όπως υποστήριξε στις Αρχές, έχασε τις αισθήσεις και αυτό που θυμάται είναι να βρίσκεται παρατημένη σε στάση λεωφορείου στον σταθμό Λαρίσης.

Μάλιστα οι τρεις άνδρες φέρεται να της άρπαξαν το κινητό και 100 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Νέου Ηρακλείου εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή αυτήν την περίεργη υπόθεση και αναζητούν περισσότερα στοιχεία τα οποία θα ρίξουν περισσότερο φως και θα τους βοηθήσουν στη διαλεύκανσή της, ξετυλίγοντας το κουβάρι του νήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...