Κοινωνία

Πορείες σε Κατερίνη, Σέρρες και Κιλκίς για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα πορεία περίπου 50 ατόμων στο κέντρο της Κατερίνης. Όλοι τους είχαν συγκεντρωθεί το απόγευμα της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στις 18:00, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Σερρών, ενώ στη συνέχεια, ομάδα 60 ατόμων πραγματοποίησε πορεία έως την πλατεία Εμπορίου. Στις 18:30, περίπου 150 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας και κατευθύνθηκαν στην πλατεία Εμπορίου. Οι δύο κινητοποιήσεις έχουν ολοκληρωθεί από τις 18:30 και 19:30 αντίστοιχα.

Τέλος, συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης και πολίτες του Κιλκίς. Συγκεκριμένα, περίπου 40 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ειρήνης και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης. Στις 19:00 η κινητοποίηση είχε λήξει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...