Κοινωνία

Τρίκαλα-Ασέλγεια σε 4χρονη: «Στηρίζω τον γιο μου, είναι αθώος» είπε ο πατέρας του αστυνομικού

Την Πέμπτη (18/11) αναμένεται η απολογία του αστυνομικού από τα Τρίκαλα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος της 4χρονης κόρης του, μετά από καταγγελία της πρώην γυναίκας του. 

Στο MEGA μίλησε ο πατέρας του κατηγορούμενου, δηλώνοντας ότι στηρίζει τον γιό του και πως «είναι αθώος».

Μάλιστα συμπληρώνει πως αν είχε την παραμικρή υπόνοια πως συνέβη κάτι τέτοιο, «θα ήμουν ο πρώτος που θα τον κατακεραύνωνε».

«Είμαι αρκετά αμερόληπτος. Να ξέρετε πως, αν είχα την παραμικρή υπόνοια-υποψία ότι μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο, ο πρώτος που θα τον κατακεραύνωνε θα ήμουν εγώ και δεν ντρέπομαι να το πω αυτό. Δεν σημαίνει επειδή είναι γιος μου, δεν μπορεί να γίνει κακός, αλλά επειδή είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο τουλάχιστον σ' αυτή την περίπτωση, γι' αυτό είμαι μαζί του και οφείλω να είμαι μαζί του».

«Γνωρίζω πώς φερόταν στο παιδί»

Ο πατέρας του αστυνομικού ζητάει να συνεχιστεί η έρευνα για να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

«Για αυτό τον στηρίζω, όχι τον υποστηρίζω, τον στηρίζω. Έχει διαφορά αυτή η λέξη. Είναι αθώος. Στην παρούσα φάση, στο συγκεκριμένο θέμα, γνωρίζω πώς συμπεριφερόταν στο παιδί, τι έκανε με το παιδί, γνωρίζω πολύ καλά. Και όχι μόνο εγώ, αλλά όλο το οικογενειακό μου περιβάλλον και ο ευρύς κύκλος του».

Ο πατέρας του αστυνομικού ζητά να «μην καταδικάζουμε τόσο εύκολα έναν άνθρωπο για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα».

«Όλα τα ζευγάρια που χωρίζουν, δυστυχώς δεν χωρίζουν με κάποιον ιδιαίτερα πολιτισμένο τρόπο. Μην καταδικάζουμε τόσο εύκολα έναν άνθρωπο για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα. Εγώ δεν έρχομαι να υποστηρίξω έναν κακοποιό, έρχομαι να στηρίξω έναν άνθρωπο που ξέρω ότι στο συγκεκριμένο θέμα έχει δίκιο. Προσπαθούσε δηλαδή συνέχεια, έψαχνε να το πάει κολυμβητήριο, κανόνισε να το πάει χορευτικό. Ήθελε το παιδί να αρχίσει και να κάνει αυτές τις δραστηριότητες που έχει κάποιος φυσιολογικός γονέας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Τετάρτη (17/11), αναμένεται να δώσει εκ νέου κατάθεση η 4χρονη, παρουσία παιδοψυχολόγου.

«Ο γιος μου ήταν καλύτερος πατέρας από εμάς στο θέμα των παιδιών, γιατί εγώ δυστυχώς είχα αφιερώσει όλο μου το χρόνο στην δουλειά. Ο γιος μου έκλεβε χρόνο από την προσωπική του ζωή για να τον αφιερώσει στο παιδί του» αναφέρει ο πατέρας και καταλήγει:

«Είναι δυνατόν να είχα αντιληφθεί είτε εγώ είτε κάποιο μέλος της οικογένειάς μου, είτε γνωστός ή φίλος του, κάτι τέτοιο και να μην είχε πάρει την έκταση που θα έπρεπε να πάρει;»

Ο αστυνομικός αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει πως είναι θύμα μιας οργανωμένης σκευωρίας εις βάρος του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ