Κοινωνία

Βόλος: Ξεσπά η μητέρα του 39χρονου που δολοφόνησε τη νονά του-«Τον έχω ξεγράψει»

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι ο 39χρονος που δολοφόνησε τη νονά του στο Βόλο, πριν από 12 χρόνια είχε δολοφονήσει και την ηλικιωμένη μητέρα του δικηγόρου του. Η μητέρα του 39χρονου από το Βόλο λέει ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση με τον γιο της, μετά την αποκάλυψη των δύο δολοφονιών: «Όπως τα έκανε να τα λουστεί. Δε θέλω να με ρωτήσετε τίποτα. Δε με ενδιαφέρει. Τον έχω ξεγράψει», σημείωσε χαρακτηριστικά στο Mega.

Ο 39χρονος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών έχοντας οικοδομήσει το προφίλ του καλού οικογενειάρχη, με τους συγγενείς του να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν το τι έγινε. «Σαν πατέρας ήταν πάρα πολύ καλός, στοργικός με τα παιδιά, φρόντιζε τη γυναίκα του αλλά και εμάς, ό,τι χρειαζόμασταν μας το έφερνε, να μας εξυπηρετήσει. Πρόθυμος, ευγενικός και καλοκάγαθος. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω όλα αυτά που έγιναν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σκότωσε τη νονά του αλλά ούτε και τη μητέρα του δικηγόρου του. Μου είναι αδιανόητο», σημειώνει συγγενής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια ώρα, η σύζυγος του 39χρονου είναι ακόμη σοκαρισμένη: «Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχει να φάει δύο εβδομάδες, από τότε που τον συνέλαβαν, όλη μέρα κλαίει και δεν ξέρει πώς να καθησυχάσει τα παιδιά της. Ούτε επιθετικός ήταν, ούτε βίαιος, δεν τον έχω ακούσει ποτέ να φωνάζει» πρόσθεσε ο συγγενής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

apache-india-turkia
Κόσμος 0

Σεισμός στην Ευρασία! Η Τουρκία είναι η χώρα που σαμπόταρε και εμπόδισε την προγραμματισμένη παράδοση 3 ελικοπτέρων Apache στην Ινδία -Ξεκίνησε «Ψυχρό Πόλεμο»

Αποκάλυψη που φέρνει σεισμό: Η Τουρκία απέδειξε την εχθρική της στάση έναντι της Ινδίας και τώρα το Νέο Δελχί ετοιμάζει...
Πολιτική 0

Είχε δίκιο ο Όργουελ- Τι απίστευτο πρότεινε ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες για την διαδικτυακή ανωνυμία στην ΕΕ προκαλώντας σοκ

Το διαδίκτυο είναι ο μόνος ακόμη ελεύθερος χώρος διακίνησης ιδεών και απόψεων και αυτό ενοχλεί πολλούς στις Βρυξέλλες
Ελληνοτουρκικά 0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - «Τους προκαλέσαμε»: Τυχαία δημοσίευση της Ελληνικής ΠΑ θεωρήθηκε από τους Τούρκους «πρόκληση» - Μας «έβαλαν στη θέση μας»

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αφήνουν να εννοηθεί σαφώς ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το έκανε για να «τους μπει στο...