Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τρίκαλα: Σοκαρισμένοι φίλοι και γνωστοί του αστυνομικού για την ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

Μια γυναίκα που τον ξέρει όσο λίγοι, δίνει τη δική της εκδοχή…

«Για να είμαι ειλικρινής έπαθα σοκ με το όλο θέμα. Έχουν χωρίσει εδώ και περίπου 3 χρόνια. Ούτε κατά διάνοια δεν είναι αλήθεια όλο αυτό που έχει βγει στο φως της δημοσιότητας» δήλωσε στο newsit.gr στενή φίλη του αστυνομικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφέρθηκε μάλιστα και στην πρώην σύζυγο του αστυνομικού που τον κατηγορεί για ασέλγεια στο 4 ετών κοριτσάκι τους: «Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει σοβαρό πρόβλημα. Όσο για τον αστυνομικό προέρχεται από μία πολύ σοβαρή οικογένεια. Όλα γίνονται για το ποιος θα πάρει το παιδί. Ας περιμένουμε λίγο να δούμε την εξέλιξη» δήλωσε με νόημα στο newsit.gr στενή φίλη του αστυνομικού.

Όπως μας λέει ο αστυνομικός έδειχνε να υπεραγαπάει το κοριτσάκι και δεν πιστεύει πως θα έφτανε στο σημείο να κάνει κάτι τέτοιο. «Επίσης και η οικογένειά του είναι πάνω σε ό,τι χρειαστεί, οπότε περιμένετε λίγο γιατί είναι πολύ σοβαρό.”

«Σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι αντικειμενική και θα έλεγα όσα γνωρίζω ακόμα και αν στη θέση του αστυνομικού ήταν αδερφός μου.»

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Άλλα κόλπα με το Ισραήλ με τεχνολογία C-UAS κατά των τουρκικών UCAV-Στα σκαριά σχέδιο ανάπτυξης ελληνικών πλοίων-αεροσκαφών μέσα σε αμερικανικές δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο

Το αμερικανο- εβραίικό ινστιτούτο jinsa ζητά από την Ουάσιγκτον να σταλούν μόνιμα στην Ελλάδα αντιτορπιλικά (DDG) ενώ...