Κοινωνία

Κλέφτες «τρύπωσαν» στο ΟΑΚΑ-Έκλεψαν χαλκό αξίας...10.000 ευρώ

Κλέφτες χαλκού τρύπωσαν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών και ξήλωσαν μετασχηματιστές, χωρίς να τους αντιληφθεί το προσωπικό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Law and Order».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «L&O» οι δράστες εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου στην Καλογρέζα, από την πλαϊνή είσοδο της Λεωφόρου Κύμης. Παραβίασαν την καταπακτή και την σιδερένια πόρτα και βρέθηκαν στο χώρο του υποσταθμού της ΔΕΗ. Χωρίς να τους αντιληφθούν οι φύλακες, αλλά και το αστυνομικό προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Ολυμπιακού Σταδίου, με διαρρηκτικά εργαλεία άνοιξαν τους μετασχηματιστές και έκλεψαν 200 μέτρα χαλκού αξίας 10.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναζητούνται οι κλέφτες

Ο προϊστάμενος ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του Σταδίου «Σπύρος Λούης» αντιλήφθηκε την κλοπή, καθώς δεν ηλεκτροδοτούνταν εξωτερικοί και βοηθητικοί χώροι, και ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Ολυμπιακού Σταδίου, που έχει αναλάβει και την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...