Κοινωνία

Ούτε ιερό ούτε όσιο: Διαρρήκτες ρήμαξαν ιερό ναό της Σάμου - έκλεψαν ακόμη και τις... λαμπάδες!

Όλα δικά τους τα ήθελαν οι δυο ιερόσυλοι που διέρρηξαν μια εκκλησία στο Καρλόβασι της Σάμου! Τα χρήματα που βρήκαν μέσα στο παγκάρι το οποίο διέλυσαν κυριολεκτικά, δεν τους φάνηκαν ικανοποιητικά και αποφάσισαν να κλέψουν ακόμη και τα... κεριά και τις λαμπάδες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διάρρηξη έγινε κάποια στιγμή από το απόγευμα της Δευτέρας ως το πρωί της Τρίτης, όταν οι δυο Έλληνες δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο του ναού, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Αφού έσπασαν το παγκάρι, άρπαξαν τα κεριά και διάφορα αντικείμενα και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Όμως, η εισβολή εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και συνελήφθησαν.
Στα σπίτια των ιερόσυλων βρέθηκαν τα κλεμμένα κεριά και οι λαμπάδες και ένα μαχαίρι μήκους 27 εκατοστών που είχε στην κατοχή του ο ένας από αυτούς. Όμως, κατασχέθηκαν και 1.231 ευρώ, που ερευνάται αν προέρχονται από άλλη διάρρηξη καθώς θεωρείται απίθανο το παγκάρι να είχε τόσο μεγάλο ποσό! Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου που τους απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή, πρόκληση φθορών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, κατά περίπτωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...