Κοινωνία

Γιαννιτσά-Motocross: Επέστρεψαν τα χαμόγελα-Αποσωληνώθηκε ο 16χρονος

Ο 16χρονος, ο οποίος παρακολουθούσε τον αγώνα και έπεσε πάνω του μια μηχανή που ξέφυγε της πορείας της, αποσωληνώθηκε σήμερα Παρασκευή (29/10). Ο ανήλικος παραμένει στη ΜΕΘ, με την κατάστασή του να βελτιώνεται συνεχώς. Σύμφωνα με τον Alpha, ο νεαρός έχει επαφή με το περιβάλλον και οι γιατροί ευελπιστούν ότι από τη Δευτέρα θα βγει και από την εντατική.

Σε ό,τι αφορά τον 27χρονο τραυματία, όπως μεταδίδει το voria, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται «κρίσιμη» και παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Τα δύο άτομα αμφότερα φέρουν τραύματα στο κεφάλι και το προηγούμενο διάστημα χειρουργήθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν αναβάτης που συμμετείχε στον αγώνα motocross έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας σε ένα από τα άλματά του, με συνέπεια το δίκυκλο να πέσει στην περίφραξη και σε μεταλλική κολόνα, τραυματίζοντας σοβαρά τα δύο άτομα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ