Κοινωνία

Φώφη Γεννηματά: Γείτονες αφήνουν λουλούδια στην κατοικία της στη Βούλα

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η γειτονιά της Φώφης Γεννηματά στη Βούλα -όπως άλλωστε και όλη η χώρα- στην είδηση του θανάτου της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Λίγα λουλούδια στην πόρτα της Φώφης Γεννήματα, στην κατοικία της στη Βούλα, σπεύδουν να αφήσουν γείτονες και περαστικοί το απόγευμα της Δευτέρας λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι γείτονες της κάνουν λόγο για έναν πολύ απλό άνθρωπο.

«Μέναμε δίπλα. Ήταν μια αξιοπρεπέστατη κυρία. Θα τη θυμόμαστε. Θυμάμαι την οικογένεια από την εποχή της γιαγιάς της. Το σπίτι τους ήταν το μόνο που υπήρχε εδώ πέρα όταν ήρθαμε εμείς. Είχε την ατυχία να χάσει τους γονείς της με έξι μήνες διαφορά. Ήταν και αυτοί αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι» τονίζει ο Θεόδωρος Μανιός, γείτονας της Φώφης Γεννήματα στο σπίτι της στη Βούλα.

Ο Θεόδωρος Μανιός, γείτονας της Φώφης Γεννήματα

Μαύρες κορδέλες στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ

Την ίδια στιγμή, δύο μαύρα υφάσματα καλύπτουν τμήμα της πρόσοψης των γραφείων του ΚΙΝΑΛ, στη Χαριλάου Τρικούπη σε ένδειξη πένθους για τον χαμό της Φώφης Γεννηματά,

Στον ίδιο χώρο, από τις 12:00 το πρωί που έγινε γνωστή η απώλεια της προέδρου του κόμματος, η ελληνική σημαία κυματίζει μεσίστια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ