Κοινωνία

Ρόδος: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την θεία της 8χρονης - Είχε εγκαταλείψει σε ιδρύματα τα 5 παιδιά της

Μητέρα πέντε παιδιών, τα οποία εγκατέλειψε μικρά και όλα τους μεγάλωσαν σε ιδρύματα, είναι η 50χρονη γυναίκα που κακοποίησε την 8χρονη ανιψιά της στη Ρόδο, ενοχοποιώντας για βιασμό τον παππού της, μόνο και μόνο για να αποσπάσει από την οικογένεια 200 ευρώ.

Η 50χρονη, που δεν δίστασε να σπάσει με το χέρι της τον παρθενικό υμένα του κοριτσιού, έχει ήδη ομολογήσει τα όσα της αποδίδονται, ωστόσο κυκλοφορεί ελεύθερη καθώς τα βαρύτατα αδικήματα που αντιμετωπίζει τελέστηκαν εκτός του αυτοφώρου. Πλέον η εισαγγελέας αναμένεται να αποφασίσει για τις κατηγορίες που τη βαραίνουν και να κινηθεί η τακτική διαδικασία.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα, που είναι θεία της 8χρονης, ζει σε παράπηγμα, κοντά στον καταυλισμό του Κορακόνερου, μαζί με το νεότερο σύντροφό της, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές σε υποθέσεις ναρκωτικών και είχε σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Πλέον ερευνάται αν είχε συμμετοχή στο σατανικό σχέδιο της συντρόφου του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο του 2020 είχαν βρεθεί στην αυλή της παράγκας τους, κοντά στο νεκροταφείο του Ταξιάρχη, χασισόδεντρα.

Το θέμα μάλιστα είχε πάρει διαστάσεις, αφού είχε χαρακτηριστεί πρωτόγνωρη η καλλιέργεια δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης σε απόσταση αναπνοής από τα μνήματα.

Από μέρα σε μέρα αναμένονται τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η 8χρονη, προκειμένου να ρίξουν φως σε όλα τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Σημειώνεται πως το κοριτσάκι παρουσιάζει υστέρηση, με τη νοητική της ηλικία να αντιστοιχεί σε παιδί 3,5 ετών. Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», η υπόθεση της 8χρονης έφτασε στα χέρια της αστυνομίας μετά την καταγγελία γυναίκας, η οποία είδε στο κινητό της 50χρονης τις φωτογραφίες της μικρής που είχε στείλει η μητέρα της ζητώντας συμβουλές και αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές.

Με μελανά χρώματα περιέγραψε την αδίστακτη γυναίκα η κόρη της, μια 24χρονη σήμερα κοπέλα, που το μόνο που έχει να θυμάται από εκείνη είναι ότι ζητούσε διαρκώς δανεικά.

Όπως αποκάλυψε, η μητέρα της έπαιρνε ουσίες, είχε πέντε παιδιά και όλα μεγάλωσαν «σε ιδρύματα, μακριά από εκείνη» ενώ πρόσθεσε ότι της προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η γυναίκα κυκλοφορεί ελεύθερη.

«Όταν έμενα στο ορφανοτροφείο, είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου, αλλά η κοινωνική λειτουργός δεν την είχε αφήσει», είπε η 24χρονη μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε τον αποτροπιασμό της για όσα αυτή η γυναίκα έκανε στο 8χρονο ξαδελφάκι της.

«Εγώ ξέρω ότι έπαιρνε ουσίες, πολύ καιρό, όλη της η ζωή είναι εκεί πέρα, με αυτόν, που δεν της παρέχει ούτε τροφή ούτε τίποτα, τίποτα, μια ζωή τους ξέρω στους δρόμους, να ζητιανεύουν από δω και από κει. Απλά αραιά και πού με έπαιρνε ένα τηλέφωνο για να ζητήσει δανεικά, τέτοιου τύπου, όχι τίποτα άλλο σε επαφή», προσθέτει η 24χρονη.

«Δεν είναι ότι με καίει, ότι ας πούμε είναι μάνα μου και τι έκανε κι όλα αυτά, απλά με θλίβει το γεγονός ότι ήταν 8 χρονών το παιδί και θα μπορούσα δηλαδή κάλλιστα να ήμουνα κι εγώ στη θέση του μωρού. Αηδιάζω εγώ σε αυτό το θέμα, αηδιάζω, δεν μπορώ να φανταστώ… ότι τι; Της άνοιξε τα πόδια και την πείραξε; Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό το πράγμα», συμπλήρωσε η ξαδέλφη της 8χρονης.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δίδυμος αδελφός της διατηρεί καλύτερη σχέση με τη μητέρα του και μάλιστα χθες είχε επικοινωνία μαζί της.

Το σατανικό σχέδιο

Η 50χρονη είχε βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της όταν η μητέρα της 8χρονης ανιψιάς της (η οποία επίσης έχει μειωμένη αντίληψη) της έστειλε φωτογραφίες του παιδιού όταν εκείνο παραπονέθηκε ότι πονάει στην περιοχή των γεννητικών οργάνων για να τη συμβουλεύσει και να της βρει γιατρό.

Η σατανική θεία (από την πλευρά του πατέρα) της απάντησε ότι το παιδί έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και ζήτησε από τη μητέρα 200 ευρώ προκειμένου να βοηθήσει να «κουκουλωθεί» το θέμα, που όπως ισχυρίστηκε, είχε φτάσει μέχρι το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όταν η μητέρα είπε ότι δεν έχει τα χρήματα, της είπε ότι τα έδωσε η ίδια σε γνωστή της που εργάζεται στο «Χαμόγελο» για να μην προχωρήσει η καταγγελία και ότι αυτά τα χρήματα της τα χρωστάει.

Στη συνέχεια, εν είδει σωτήρα, φέρεται να πήγε στο σπίτι του κοριτσιού και αφού κατάφερε να μείνει μόνη της μαζί του, τραυμάτισε η ίδια το κοριτσάκι ώστε να μπορεί στη συνέχεια να εκβιάσει τον παππού της 8χρονης ζητώντας 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος του, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποίησε το κοριτσάκι.

Η αλήθεια βγήκε στο φως μετά τη δεύτερη κατάθεση της μητέρας που αποκάλυψε τι είχε μεσολαβήσει. Η 50χρονη ομολόγησε τα πάντα κατά τη διάρκεια της πολύωρης ανάκρισής της.

Από τις τελευταίες έρευνες του ιατροδικαστή, του γυναικολόγου, αλλά και το μικροβιολογικό έλεγχο, προέκυψε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα.

Από την καλλιέργεια δεν αναγνωρίστηκε ο ιός που προκάλεσε τη λοίμωξη, η οποία προξένησε ερυθρότητα και αίμα στο παιδί, καθώς δεν είχε διαπιστωθεί εγκαίρως από τη μητέρα και τους παππούδες του και γι’ αυτό είχε υποτροπιάσει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ