Κοινωνία

Αράχωβα: «Για 10 πόντους είμαστε ζωντανοί» λέει ο οδηγός του αυτοκινήτου που πλάκωσε βράχος

«Αν έχεις τύχει διάβαινε» λέει η παροιμία και μάλλον ο οδηγός και οι συνεπιβάτες του οχήματος στο καπό του οποίου έπεσε ο μεγάλος βράχος ενώ ήταν εν κινήσει, έχουν αρκετή!

Τι μπορεί να σου τυχει όταν ξεκινάς για μια ωραία εκδρομή ως την Αράχωβα και εκεί που οδηγείς, ένας τεράστιος βράχος καταστρέφει το όχημά σου αλλά εσύ και όλοι οι επιβαίνοντες, βγαίνετε από μέσα χωρίς γρατζουνία!

Περίμενε δύο ώρες μήπως πέσει και άλλος βράχος

«Για 10 πόντους είμαστε ζωντανοί», δηλώνει συγκλονισμένος ο οδηγός του αυτοκινήτου. «Ανοιξαν οι πόρτες με δυσκολία και κοιταχτήκαμε με τη γυναίκα μου», δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Νίκος Ζαρουχλιώτης, αναφερόμενος στις σοκαριστικές στιγμές που έζησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευτυχώς, οι επιβάτες είχαν άγιο και βγήκαν όλοι σώοι από το ατύχημα, αλλά σοκαρισμένοι από την κατολίσθηση που διέλυσε το αυτοκίνητο. Ο βράχος έφυγε από μια πλαγιά και έπεσε επάνω στο μπροστινό μέρος του οχήματος για καλή τύχη των επιβατών, καθώς εάν είχε βρει στον ουρανό του αυτοκινήτου, θα μιλούσαμε σίγουρα για θύματα.

Ο οδηγός του οχήματος πάντως, φοβούμενος μήπως πέσουν και άλλοι βράχοι και χτυπήσουν και άλλα οχήματα εκτός από το δικό του, περίμενε για ακόμα δύο ώρες στο σημείο

Δείτε βίντεο του Star Κεντρικής Ελλάδας: 

 Ακολουθεί βίντεο από το Proto Thema:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ