Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βιασμός στη Ρόδο: Νέα ιατροδικαστική εξέταση για την 8χρονη-Στο "μικροσκόπιο" το laptop και το κινητό της μητέρα της

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον βιασμό της 8χρονης στη Ρόδο, ενώ η ανήλικη παραμένει σε δομή του νησιού.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, η ανήλικη εξετάστηκε εκ νέου από τον ιατροδικαστή και από γυναικολόγο, ενώ υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων στο νοσοκομείο του νησιού. Το πόρισμα του ιατροδικαστή θα υποβληθεί στην Εισαγγελία μόλις υπάρξουν αποτελέσματα.

«Να λάμψει η αλήθεια. Εγώ είδα τα συμπτώματα του παιδιού, εγώ πήγα στην αστυνομία και δεν φοβάμαι» δήλωσε η μητέρα της 8χρονης, ενώ, όπως σημειώνεται στον Alpha, έχουν δοθεί καταθέσεις από δύο πρόσωπα από το στενό, συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, αν και δεν έχει προκύψει κάτι, με αποτέλεσμα να μην έχει γίνει γνωστό ποιος ευθύνεται.

Υπενθυμίζεται ότι η 8χρονη θα παραμείνει σε δομή της Ρόδου και η επιστροφή στο οικογενειακό περιβάλλον θα αποφασιστεί όταν ολοκληρωθεί η έρευνα της Εισαγγελίας. 

Τι υποστηρίζει ο σύντροφος της μητέρας


«Κι εγώ ανησυχώ, όλοι εμένα κατηγορούν, αλλά αρνούμαι αυτά που λένε», δήλωσε ο σύντροφος της μητέρας της 8χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σήμερα το μεσημέρι, υποστηρίζοντας πως η σύντροφός του είναι η καλύτερη μητέρα που έχει δει.

Να σημειωθεί ότι η επιμέλεια της μικρής έχει αφαιρεθεί από τη μητέρα και απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Ρόδου κάνουν φύλλο και φτερό το laptop και το κινητό τηλέφωνο της μητέρα της 8χρονης η οποία σύμφωνα με καταγγελία φέρεται να έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. 

Οι αστυνομικοί αναζητούν οποιοδήποτε στοιχείο που θα τους οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου της υπόθεσης που έχει προκαλέσει ανατριχίλα. 

Την ίδια ώρα το κοριτσάκι εξετάστηκε εκ νέου από ιατροδικαστή και γυναικολόγο.Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι έρευνες για το τι έχει συμβεί συνεχίζονται ενώ κανείς από τις συγγενείς του κοριτσιού δεν επιτρέπεται να την πλησιάσει. 

Ο παππούς της 8χρονης υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση ενώ η μητέρα της δηλώνει άγνοια. Το παιδί, προς το παρόν, φιλοξενείται στο παράρτημα Παιδικής Προστασίας.

Το Sputnik παρουσίασε πρώτο την αποκλειστική φωτογραφία που έδειχνε μία από τις ζωγραφιές του παιδιού που «χτύπησαν» καμπανάκι για τον εφιάλτη που βίωνε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...