Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Και το θρίλερ συνεχίζεται - Ο παππούς αρνείται τα πάντα - Η γιαγιά δεν ξέρει τίποτα

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σοκαριστική υπόθεση του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο που φέρεται πως έχει βιαστεί από άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο, με τον παππού της να είναι ύποπτος.

Ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά από ερωτήσεις που αφορούσαν στην κακοποίηση του παιδιού και αρνήθηκε κατηγορηματικά την οποιανδήποτε σχέση, τονίζοντας τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, η κόρη του αλλά και τα άλλα δύο παιδιά ότι έχει αναλάβει ουσιαστικά την ανατροφή τους και ότι υπήρξε αυστηρός έναντι της 8χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας στο Mega, υποστήριξε πως δεν γνώριζαν τι συνέβαινε στο σπίτι της μικρής:

«Ερχόταν από το σχολείο, έτρωγε, έπαιρνε την τσαντούλα του και πήγαινε πάνω στην μάνα. Την άλλη μέρα το πρωί πάλι κατέβαινε, του δίναμε να του βάλουμε μέσα στο σχολείο τι ήτανε, θα πάει στο σχολείο θα ξαναέρθει το μεσημέρι να του βάλουμε φαγητό. Να πάρει τη σκάλα να βγει πάνω στην μάνα τους. Δεν ξέραμε εμείς τι γίνεται πάνω» είπε συγκεκριμένα.

 

«Έχει γίνει εξέταση, ναι και προχωράει ανακριτικά η υπόθεση, δομείται η δικογραφία, έχει δοθεί στην εισαγγελία και από κει γίνονται οι αποφάσεις» δήλωσε ο Παναγιώτης Κοτρέτσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγνοια δηλώνει η μητέρα

Σημειώνεται πως η μητέρα της ανήλικης, όταν έμαθε από την κόρη της για τον τραυματισμό της στα γεννητικά όργανα και είδε κάποια σημάδια, τράβηξε φωτογραφία και την απέστειλε σε φίλη της για να τη συμβουλευτεί.

Δύο μέρες μετά βρήκε την αστυνομία στο σπίτι της και τόνισε ότι δεν γνωρίζει οτιδήποτε που σχετίζεται με κακοποίηση του παιδιού.

Η 8χρονη φιλοξενείται σε ίδρυμα της Ρόδου, με ειδικούς παιδοψυχολόγους να είναι στο πλευρό της, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν με γρήγορους ρυθμούς τις έρευνες ώστε να βρεθεί ο ένοχος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...