Κοινωνία

Δημήτρη Καλογιάννη: Πως έγινε το μοιραίο τροχαίο – Έτσι την εγκατέλειψε ο 84χρονος οδηγός

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η δικογραφία και η οικογένεια του θύματος μέσω της δικηγόρου της κυρίας Λίλας Ραγκούση να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να διεκδικήσει τις αποζημιώσεις.

Ο θανάσιμος τραυματισμός της σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο στην παραλιακή, ενώ πρόσφατα έγινε μάλιστα γνωστό ότι το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος άντρας ήταν ανασφάλιστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας αλλά και λεπτομέρειες για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος φέρνει στο φως το protothema.gr.

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η δικογραφία και η οικογένεια του θύματος μέσω της δικηγόρου της κυρίας Λίλας Ραγκούση να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να διεκδικήσει τις αποζημιώσεις.

Οι κινήσεις του δράστη

Οι πραγματογνώμονες κατάφεραν να ακτινογραφήσουν τις κινήσεις του 84χρονου οδηγού ο οποίος μετά το ατύχημα όχι μόνο δεν σταμάτησε να βοηθήσει τη Δημήτρη άλλα έφυγε σχεδόν δύο χιλιόμετρα μακριά, στάθμευσε το όχημα στη λεωφόρο Συγγρού κατέβηκε κάτω «ξεκόλλησε» τα απομεινάρια από τα ρούχα του θύματος που ψυχορραγούσε αβοήθητη στην άσφαλτο και τα πέταξε στο πεζοδρόμιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η έκθεση αυτοψίας

Στην έκθεση αυτοψίας της Τροχαίας, περιγράφεται με λεπτομέρειες το φρικτό συμβάν στις 05:10 το ξημέρωμα της 9ης Απριλίου. Ένα τροχαίο που αν ο ηλικιωμένος οδηγός είχε σταματήσει, ίσως σήμερα ο δύστυχος Δημήτρης Καλογιάννης να ήταν ζωντανός αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται η «Δήμητρα της Λέσβου» φαίνεται πως χαροπάλευε δύο και πλέον ώρες μόνος και αβοήθητος σε κάποια άκρη της λεωφόρου Ποσειδώνος «Η υπηρεσία μας ενημερώθηκε για το τροχαίο ατύχημα την 07:15 ώρα.

Διατέθηκε βιντεοληπτικό υλικό της περιφέρειας όπου κατέγραψε μέρος της πορείας του αυτοκινήτου λίγα μέτρα πριν το συμβάν και βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενη δραστηριότητας όπου κατέγραψε την τελική θέση του αυτοκινήτου 1,5 χλμ μετά το συμβάν.

Συγκεκριμένα:

  • Στις 05:08:35:09 παρατηρήθηκε το αυτοκίνητο να κινείται στην πρώτη από δεξιά λωρίδα.
  • Στις 05:08:40:04 το αυτοκίνητο ενήργησε τροχοπέδηση καθώς άναψαν τα φώτα στοπ ενώ ένα σχεδόν δευτερόλεπτο μετά στις 05:08:41:23 έσβησαν τα φώτα στοπ.
  • Στην κάμερα Camera 01 της παρακείμενης δραστηριότητας (εκτιμάται απόκλιση μιας ώρας), παρατηρήσαμε:
  • Στις 04:20:45 να κάνει την εμφάνιση του το αυτοκίνητο ενώ το εμπρός δεξί φανάρι είχε μειωμένο φωτισμό σε σχέση με το εμπρός αριστερό.
  • Στις 04:24:01 το αυτοκίνητο ακινητοποιείται ενώ στις 04:24:15 σβήνουν τα φωτά του.
  • Στις 04:28:30 παρατηρήθηκε ο οδηγός να εξέρχεται του αυτοκινήτου και στις 04:30:18 να ασχολείται με το εμπρός δεξί φανάρι.
  • Τέλος στις 04:30:34 παρατηρήθηκε τον οδηγό του αυτοκινήτου να ασχολείται με τον δεξί καθρέπτη.

 Οι κινήσεις του 84χρονου:

Το protothema.gr δημοσίευσε εικόνες από κάμερες οι οποίες δείχνουν τις κινήσεις του 84χρονου.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί η αγορά Rafale από Ελλάδα-Αίγυπτο-ΗΑΕ μαζί με την μετεγκατάσταση 36 μαχητικών του Κατάρ στην Τουρκία, φέρνουν πιό κοντά την σύρραξη Ελλάδας-Τουρκίας;

Η Ελλάδα θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ την διατήρηση της συμμαχίας της με ΗΑΕ-Αίγυπτο και ιδιαίτερα με το Ισραήλ,...