Κοινωνία

Δήμητρα της Λέσβου: Με μία ανασφάλιστη Mercedes την χτύπησε ο 83χρονος

Η οικογένεια του Δημήτρη Καλογιάννη, μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση

Με ένα ανασφάλιστο μαύρο Mercedes του 2009, ο 83χρονος από τη Γλυφάδα χτύπησε και εγκατέλειψε στην άσφαλτο τη «Δήμητρα της Λέσβου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Αυτό προκύπτει μέσα από το φάκελο της δικογραφίας που σχηματίζει η Τροχαία Καλλιθέας όπου έχει επεξεργαστεί όλο το οπτικό υλικό που αποτυπώνει λεπτό προς λεπτό το χρονικό του τρόμου στην παραλιακή το ξημέρωμα της 9ης Απριλίου.

Η οικογένεια του Δημήτρη Καλογιάννη, μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση, αναμένοντας παράλληλα το πόρισμα της ιατροδικαστικής, ενώ βρίσκονται και στο στάδιο της αναζήτησης πραγματογνώμονα όπου θα εξετάσει τις συνθήκες του τροχαίου.

 

Η δικηγόρος της οικογένειας Καλογιάννη κυρία Λίλα Ραγκούση

Μέσω της δικηγόρου τους κυρίας Λίλας Ραγκούση, οι συγγενείς του Δημήτρη Καλογιάννη, μόλις λάβουν το φάκελο της δικογραφίας προτίθενται να στραφούν νομικά εναντίον του 83χρονου οδηγού που παρέσυρε τη «Δήμητρα της Λέσβου» και της συζύγου του καθώς πληροφορίες από την Τροχαία λένε ότι το μαύρο Mercedes είναι στο όνομα της. 

Η κυρία Ραγκούση σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσει τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η ανανέωση διπλώματος του 83χρονου η οποία έγινε τον Ιούνιο του 2019 και λόγω του προχωρημένου της ηλικίας που διαρκεί για δυο έτη, μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...