ΑΣΟΕΕ
Κοινωνία

ΑΣΟΕΕ: Πώς περιγράφει ο φοιτητής την επίθεση που δέχθηκε

Ο φοιτητής της ΑΣΟΕΕ ο οποίος δέχθηκε επίθεση από αγνώστους το απόγευμα της Τρίτης μίλησε για τα όσα εκτυλίχθηκαν στον χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Όπως περιέγραψε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι και τον χτύπησαν με αφορμή δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εσύ δεν είσαι αυτός που βγαίνεις στα κανάλια και λες ότι θέλεις την πανεπιστημιακή αστυνομία;» τον ρώτησαν οι άγνωστοι, όπως επεσήμανε ο ίδιος.

 

Αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό, ο νεαρός κάλεσε το 100, αλλά τού είπαν πως δεν μπορεί να κάνει παρέμβαση εντός του Πανεπιστημίου.

Σχόλιο για την επίθεση στον φοιτητή, που είναι μέλος της ΠΑνΚΣ, της παράταξης «Πανελλήνια Ανεξάρτητη Κίνηση Σπουδαστών (ΠΑνΚΣ), έκανε και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας στο ίδιο μέσο η κα Κεραμέως σημείωσε πως επικοινώνησε με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη διαβεβαίωσαν πως γίνονται όλες οι απαιτούμενες έρευνες.

«Γίνεται αναλυτική έρευνα σχετικά με το περιστατικά που κατέθεσε ο νεαρός» είπε.

Όσον αφορά στην πανεπιστημιακή αστυνομία σχολίασε ότι «είμαστε στη διαδικασία της κύρωσης των πινάκων στον ΑΣΕΠ και θα ακολουθήσει η εκπαίδευση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ