Κοινωνία

Δίκη για βιτριόλι: Η κατηγορούμενη ετοιμάζει την απολογία της

Ενώπιον των δικαστών θα βρεθεί την Πέμπτη η Έφη Κακαράντζουλα

  Επισκεπτήρια από τους συγγενείς και τους δικηγόρους της δέχεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα, λίγα 24ωρα πριν την απολογία της για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Μάλιστα, ο αδερφός της ήταν ένας από τους συγγενείς που την επισκέφθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Μέχρι και την τελευταία συνεδρίαση τα μέλη της οικογένειά της δεν ήταν στη δικαστική αίθουσα. Η κατηγορουμένη είχε δίπλα της μόνο δυο φίλες της και την ξαδέρφη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι θα αρνηθεί ότι σχεδίαζε να σκοτώσει την Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο. Παράλληλα, θα ισχυριστεί ότι έκανε 48 αναζητήσεις για δηλητήρια και όπλα για τον εαυτό της και όχι για το πώς θα αποτελειώσει το θύμα της, ενώ θα τονίσει δεν επιχείρησε ποτέ να πάει στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώπιον των δικαστών και ενόρκων θα πει ότι η ποσότητα από το βιτριόλι που έριξε στην Ιωάννα ήταν ένα ποτήρι του νερού και όχι δύο λίτρα, ότι το έριξε από πλάγια με σκοπό να την τραυματίσει, όπως δηλώνει από την πρώτη στιγμή.

«Το επιχείρημα αυτό φαντάζει αφελές. Δεν μπορεί να υποστηριχθεί σοβαρά ότι με δυο λίτρα βιτριόλι στο πρόσωπο, θα υπάρχει μόνο τραυματισμός» είχε σημειώσει ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής, στο Star τις προηγούμενες ημέρες.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ