Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Η ώρα των εξηγήσεων και τα κρίσιμα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν

Η κατηγορούμενη θα κληθεί να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα του δικαστηρίου.

Η 36χρονη, τις επόμενες ημέρες μετά την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας, κι ενώ το θύμα νοσηλευόταν, προέβαινε σε ανατριχιαστικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο «πού μπορώ να βρω υδροκυάνιο;», «τι προκαλεί το έμφραγμα;», «σε πόση ώρα δρα η ατροπίνη;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πρωτοφανής επίθεση»

Οι μαρτυρίες των ιατρών που περιέθαλψαν και εξέτασαν την Ιωάννα σοκάρουν. «Αυτό που είναι πρωτοφανές σε αυτό το έγκλημα είναι η μεγάλη ποσότητα και ο τρόπος ρίψης του υγρού στο πρόσωπο και την αριστερή τραχηλική χώρα» τόνισε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

«Αυτό που αντικρύσαμε στα επείγοντα ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Ήταν μία αιφνίδια σωματική καταιγίδα. Πρωταρχικός μας σκοπό ήταν να αποτραπεί το μοιραίο, διότι οι ασθενείς που δέχονται τέτοια επίθεση, καταλήγουν μιλώντας» πρόσθεσε ο πλαστικός χειρουργός Πέτρος Δημοβέλης.

Η δίκη για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί και την προσεχή Πέμπτη.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...