Κοινωνία

Φάρσαλα: «Άσσοι» στις κλοπές οχημάτων έκλεψαν φορτηγάκι-Το τράκαραν και το έκαψαν

Ήταν «άσσοι» στις κλοπές οχημάτων τρεις Έλληνες από τα Φάρσαλα, αλλά δεν τα πήγαιναν καλά με την... οδήγηση! Ώσπου να πέσουν στα χέρια των αστυνομικών, είχαν τρακάρει με... τέσσερα σταθμευμένα οχήματα το αγροτικό φορτηγάκι που είχαν κλέψει και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά!

Οι δράστες έφτασαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός από αυτούς στο σημείο όπου ήταν παρκαρισμένο το όχημα που έβαλαν στο μάτι, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του. Λίγη ώρα αργότερα, το φορτηγάκι βρέθηκε κατεστραμμένο από πυρκαγιά, αφού προηγουμένως οι δράστες είχαν προσκρούσει με αυτό σε δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα και δυο φορτηγά, προκαλώντας τους σημαντικές ζημιές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι δυο από τους δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και κατασχέθηκε το δικό τους αυτοκίνητο, ενώ ο τρίτος συνεργός τους αναζητείται. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες μαζί με άλλον συνεργό τους είχαν κλέψει και την προηγούμενη Παρασκευή ένα Ι.Χ. φορτηγό από την πυλωτή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του, ο οποίος το βρήκε το πρωί της επόμενης ημέρας κατεστραμμένο ολοσχερώς από πυρκαγιά! 

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για κλοπές τροχοφόρων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, που βαρύνουν και τους δυο ασύλληπτους συνεργούς τους. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί ερευνούν αν είναι υπαίτιοι και για άλλες κλοπές οχημάτων στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές