Κοινωνία

Σπύρος Μπιμπίλας: ''Οι σειρές με τον Φιλιππίδη πρέπει να παίζονται''

Την άποψη πως οι σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη πρέπει να συνεχίσουν να παίζονται, καθώς από τα δικαιώματα αυτών των σειρών ζουν οι ηθοποιοί, εξέφρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο «Χαμογέλα και Πάλι!».

Η εισαγγελέας απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη για λόγους υγείας και ζητάει να δικαστεί για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμούς.

Η εισαγγελική πρόταση για βιασμό κατ’ εξακολούθηση αφορά την καταγγελία της πρώτης γυναίκας για σεξουαλική κακοποίηση που έλαβε χώρα το 2008. Σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από την ανάκριση, η πράξη αυτή έγινε δύο φορές, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 2008.

Οι απόπειρες βιασμού αφορούν υποθέσεις που έγιναν το 2010 και το 2014.

Για το ζήτημα αυτό μίλησε αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!» ο Σπύρος Μπιμπίλας, ηθοποιός και Πρόεδρος του ΣΕΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θα μιλήσω ως Σπύρος Μπιμπίλας και όχι ως Πρόεδρος του ΣΕΗ. Εκπροσωπώ τον εαυτό μου τώρα. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, εφόσον έκρινε ότι η υπόθεση πρέπει να πάει στο δικαστήριο. Όση στενοχώρια νιώθουμε για τον φίλο μας, αλλά κυρίως για τη στενοχώρια που βιώσαμε για κάποιες φίλες μας… Από τη μία είναι άνθρωποι που δουλεύαμε χρόνια, κι από την άλλη είναι ένα άτομο που γνωρίζω και υπήρχε πρόβλημα», είπε, εννοώντας ότι μία από τις καταγγέλουσες ήταν φίλη του, και πρόσθεσε ότι εκείνη την περίοδο δεν είχε υποψιαστεί ότι είχε γίνει κάτι σοβαρό ούτε εκείνος ούτε η μητέρα της.

Ότι ζητήθηκε από την Εισαγγελία από τις καταθέσεις των κοριτισών στο σωματείο, δόθηκε, σύμφωνα με τον κ. Μπιμπίλα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις σειρές που πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, με τα κανάλια να σταματούν τις επαναλήψεις αυτών των σειρών.

«Η δική μου άποψη είναι ότι οι σειρές πρέπει να συνεχίζονται. Ήδη κατέβηκαν από το Youtube και μου φάνηκε περίεργο. Κατέβηκαν επίσης σειρές στις οποίες συμπρωταγωνιστούσα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη αυτά τα δικαιώματα. Ακόμα το ΣΕΗ δεν έχει πάρει θέση γι’ αυτό, το επεξεργαζόμαστε για να βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση. Θα ήθελα να παρακαλέσω τα κανάλια να παίξουν κι άλλες σειρές που έχουν θάψει και δεν παίζουν ποτέ… Δεν θίγει μόνο τους ηθοποιούς, αλλά και τους σκηνοθέτες. Αυτές οι σειρές αποτελούν ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, δεν μπορούμε να τις θάψουμε. Καταλαβαίνουμε ότι κάποιος μπορεί να νιώθει άσχημα, από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη αυτά τα χρήματα», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ