Κοινωνία

ΠΑΟΚ: Ο λόγος που πιάστηκαν στα χέρια οπαδοί - Σοκαριστικά επεισόδια

Οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν με λοστούς και ρόπαλα στα γραφεία του συνδέσμου της Θύρας 4, του μεγαλύτερου και πλέον οργανωμένου συνδέσμου οπαδών της ομάδας τους! 

Το γεγονός συνδέεται από την αστυνομία με τα γεγονότα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης πριν από λίγες ημέρες. Άλλωστε, και στην επίθεση εναντίον των μελών της ΚΝΕ από ακροδεξιούς, τέσσερις από αυτούς που συνελήφθησαν ήταν οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Τονίζεται πάντως από ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσει ότι ο κεντρικός πυρήνας της Θύρας 4, αποτελείται από άτομα με αντιφασιστική ιδεολογία.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και η αντιπολότητα με την ακροδεξιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εδώ χρήσιμη είναι μια αναδρομή σε γεγονότα, όπως τη διαμάχη της Θύρας 4 με τη Χρυσή Αυγή το 2013, όπου με αφορμή μία φωτογραφία του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Εργκίς Κάτσε που φορούσε μπλούζα με το σήμα της UCK, οι δύο πλευρές ξεκίνησαν διαμάχη, μέσω ανακοινώσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ εναντίον της Χρυσής Αυγής δεν τις υπέγραψαν όλοι οι σύνδεσμοι των οργανωμένων της ομάδας.

Η Χρυσή Αυγή τότε με ανακοίνωση της έδειξε ότι γνωρίζει πράγματα μέσα από το εσωτερικό των οργανωμένων οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, καθώς είχε αναφέρει ότι « Η “δυναμική” του συγκεκριμένου συνδέσμου είναι τέτοια, ώστε όταν πριν από μερικά χρόνια επιχείρησαν να σηκώσουν τουρκική (!) σημαία σε αγώνα καλαθοσφαίρισης ΠΑΟΚ - Άρης, υποτίθεται “για να την μπουν” στους Αρειανούς, ο σβέρκος τους… κοκκίνισε από τις ” φιλικές” συμβουλές άλλων συνδεσμιτών του ΠΑΟΚ. Αυτά, για να γνωρίζουν οι συγκεκριμένοι γελοίοι ότι γνωρίζουμε πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις».

Ακόμη ένα γεγονός που είχε συνδυαστεί με σύγκρουση στο εσωτερικό των οπαδών του ΠΑΟΚ, ήταν η φωτιά στο κτήριο της κατάληψης LIbertatia. Τότε εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν βάλει φωτιά στο κτήριο της κατάληψης φωνάζοντας συνθήματα για τον ΠΑΟΚ και την Μακεδονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ωστόσο, όταν ο, τότε Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης ανέφερε ότι ήταν διαμάχες μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οργανωμένοι της ομάδας, με ανακοίνωση τους, το αρνήθηκαν και ανέφεραν ότι είναι ενωμένοι, χωρίς όμως να υπογράφουν την ανακοίνωση η Θύρα 4 και ο Πανελλήνιος ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών.

Τέλος, άλλο ένα γεγονός που συνδέθηκε με διαμάχη μεταξύ των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ είναι η επίθεση εναντίον των οπαδών της ομάδας Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας στη Σταρούπολη από ομάδα ατόμων με καλυμμένα πρόσωπα. Η ομάδα αυτή έχει αντιφασιστικό πυρήνα, ενώ πληροφορίες στο tvxs λένε ότι πολλοί από τους οπαδούς της είναι μέλη του συνδέσμου της Θύρας 4.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...