Κοινωνία

Θρασείς οι διαρρήκτες! Τριπλό χτύπημα σε Παλλήνη, Ραφήνα και Πεύκη-Τεράστιας αξίας η λεία τους

Αναρριχητές κλέφτες ανέβηκαν στο μπαλκόνι διαμερίσματος στην οδό Π. Παύλου στη Πεύκη, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και εισήλθαν στο εσωτερικό. Η ιδιοκτήτρια απουσίαζε, οι δράστες ανενόχλητοι έψαξαν τα δωμάτια, αναποδογύρισαν τα συρτάρια και έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 20.000 ευρώ.

Και στη Παλλήνη με την μέθοδο της αναρρίχησης οι κακοποιοί ανέβηκαν στο μπαλκόνι διαμερίσματος στην οδό Βλαχερνών. Με διαρρηκτικά εργαλεία παραβίασαν την μπαλκονόπορτα στο παιδικό δωμάτιο και μπήκαν στο σπίτι. Η ιδιοκτήτρια είχε κλειδώσει την πόρτα της κρεβατοκάμαρας, με αποτέλεσμα οι δράστες να την σπάσουν και να ερευνήσουν τις ντουλάπες, όπου βρήκαν και πήραν πλήθος χρυσαφικών μεγάλης αξίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επόμενη κλοπή σημειώθηκε σε μονοκατοικία στην οδό Ναυσικάς στη Ραφήνα. Οι κλέφτες έσπασαν το τζάμι σε παράθυρο του ισογείου, και πέρασαν στο εσωτερικό της διώροφης οικίας. Ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και έφυγαν με κλοπιμαία αξίας 50.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης οι δράστες αφαίρεσαν δύο χρυσά ρολόγια, κοσμήματα και ένα συλλεκτικό ουίσκι. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...