Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: «Δεχόμαστε απειλές» καταγγέλλουν οι αδερφές που έπεσαν θύματα βιασμού από τη μητέρα τους και τον εραστή της

«Εξακολουθώ να είμαι φοβισμένη, η μητέρα μου με απειλεί ακόμα και μετά τη δημοσιοποίηση», αποκάλυψε μια από τις δύο αδερφές, που έπεσε θύμα βιασμού από την ίδια της τη μητέρα.

Τα δύο κορίτσια στη Θεσσαλονίκη αισθάνονται ανακούφιση που τελικά κατάφεραν να αντιδράσουν στη φρίκη της σεξουαλικής κακοποίησης που φέρονται να βίωναν. Συνεχίζουν ωστόσο να φοβούνται, αφού, όπως καταγγέλλουν δέχονται απειλές από τη μητέρα τους.

«Χαίρομαι που τους έχω δείξει ότι δεν μπορούν άλλο να με εκμεταλλεύονται, φοβάμαι όμως, πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα», λέει η 15χρονη.

«Εξακολουθώ να είμαι φοβισμένη, η μητέρα μου με απειλεί ακόμα και μετά τη δημοσιοποίηση», σημειώνει από την μεριά της η 20χρονη αδερφή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εφιάλτης τους δεν είχε τέλος, αφού, μετά το διαζύγιο των γονιών τους, άρχισε να τις κακοποιεί και ο εραστής της μητέρας τους!

«Δεν είναι κάτι που ξεπερνιέται. Δε θέλω να τους ξαναδώ μπροστά μου. Φοβάμαι τι άλλο μπορούν να κάνουν», λέει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Εγγλέζοι θέλουν χρήσιμους ηλίθιους - The Spectator: Μόνο ένας στρατός στην Ευρώπη είναι έτοιμος για πόλεμο με τη Ρωσία ο τουρκικός

Οι προφητείες των Ορθόδοξων Αγίων μας για ένα μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη θα βγουν σίγουρα αληθινές όπως και το ότι η...