Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δεύτερο πλήγμα για την δημοσιογραφική οικογένεια: Πέθανε η δημοσιογράφος Βίκη Μαρκάκη

Σημειώνεται πως η Βίκη Μαρκάκη ήταν κόρη του αείμνηστου δημοσιογράφου Ανδρόνικου Μαρκάκη και εργαζόταν ως δημοσιογράφος από το 1980. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ τα τελευταία χρόνια υπήρξε ανταποκρίτρια στη Ρώμη για πολλά μέσα ενημέρωσης, κυρίως του STAR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη το θάνατο της συναδέλφου δημοσιογράφου Βασιλικής (Βίκης) Μαρκάκη, η οποία έφυγε χθες από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 63 ετών.

Η Βίκη Μαρκάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Ήταν κόρη του αείμνηστου βετεράνου δημοσιογράφου Ανδρόνικου Μαρκάκη, ο οποίος διετέλεσε επί χρόνια, Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ. Αφήνει πίσω της τον αδελφό της, επίσης συνάδελφο επί 37 χρόνια, Στέλιο Μαρκάκη, όπως και το γιό της, Ανδρόνικο – Νίκο Πιερσάντι, που σπουδάζει δημοσιογραφία στην Ιταλία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...