Κοινωνία

Αποκαλύψεις-σοκ για την οικιακή βοηθό που ναρκώνει ηλικιωμένους-Νέα στοιχεία για την εγκληματική της δράση

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως για τη δράση της οικιακής γηροκόμου που δίνει ναρκωτικές ουσίες σε ηλικιωμένους για να τους ληστέψει, αφήνοντάς του στη συνέχεια αβοήθητους με συμπτώματα εγκεφαλικού από το δηλητήριο που τους χορηγεί.

Μετά τον 82χρονο στη Νίκαια που φαρμάκωσε πριν από 4 ημέρες κλέβοντας του τη σύνταξη, το MEGA αποκαλύπτει νέα στοιχεία για την εγκληματική δράση της γηροκόμου αυτή τη φορά στο Μαρούσι.

Η κόρη του 92χρονου θύματος δήλωσε «ο πατέρας μου είναι 92 χρόνων. Τι του χορήγησε; Τι του χορήγησε; Μιλούμε για έναν άνθρωπο 92 ακινητοποιημένο στο κρεβάτι του, δηλαδή αφού ήθελε να κλέψει, του πατέρα μου γιατί του έδωσε αυτό το χάπι, αφού τα χρήματα που μου πήρε ήταν στο δικό μου δωμάτιο, αλλού δηλαδή. Η γυναικά αυτή κάνει κακές ενέργειες σε γέροντες που κάποιον από αυτούς θα τον στείλει. Είναι επικίνδυνη».

Μια ώρα ήταν αρκετή για να τον ναρκώσει

Όλα άρχισαν πριν από 15 ημέρες, όταν η κόρη του θύματος αναζήτησε νοσοκόμα για να προσέχει τον κατάκοιτο πατέρα της, τις πρωινές ώρες που θα βρίσκεται στη δουλειά.

Ζήτησε βοήθεια από συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο την παρέπεμψε σε μια γυναίκα από τη Γεωργία, η οποία δεν μπορούσε και της σύστησε την νοσοκόμα με το δηλητήριο, ως επαγγελματία νοσοκόμα και αξιόπιστη.

Η κόρη του 92χρονου θύματος «η ξαδέρφη μου λοιπόν μου είπε ότι η κοπέλα που ήξερε πάρα πολύ καλά και την έλεγαν Άννα, δεν μπορούσε και μου συστήνει μια άλλη κυρία που την έλεγαν Ελένη. Μου είπε ότι είναι από την Γεωργία, από τη Τιφλίδα, ότι έχει τρία μεγάλα παιδιά, ότι ήταν νοσοκόμα εκεί πέρα και τώρα εργάζεται εδώ και 7 χρόνια στην Ελλάδα. Της ζήτησα αν έχει άδεια παραμονής μου είπε ότι δεν έχει και κανείς δεν της έχει ζητήσει τόσα χρόνια».

Η γηροκόμος κέρδισε την κόρη του θύματος με την ευγένεια και την εμπειρία της και παρουσιάστηκε στο σπίτι της στο Μαρούσι στις 8 το πρωί για να φροντίσει τον 92χρονο κατάκοιτο. Δύο ώρες αργότερα όταν η γυναίκα τηλεφώνησε στο σπίτι της για να ελέγξει πως είναι ο πατέρας της, βρήκε κλειστό το τηλέφωνο της γηροκόμου.

«Παίρνω τηλέφωνο δέκα και δέκα για να δω πως τα πηγαίνουνε μαζί. Δεν το σηκώνουν το τηλέφωνο. Ο πατέρας όταν τον άφησα μιλούσε κανονικά, είχε πάρει το πρωϊνό του, ήταν μέσατη τρελή χαρά, ακινητοποιημένος όμως στο κρεβάτι με ένα γύψο που πιάνει όλο το αριστερό του πόδι. Δεν μπορεί να κατέβει. Αρχίζω να ανησυχώ, παίρνω αυτή τηλέφωνο, έλεγε ότι είναι κλειστό.

Με την ανησυχία να την κυριεύει, η γυναίκα πήγε αμέσως στο σπίτι της αντικρίζοντας τον πατέρα της ναρκωμένο με σημάδια εγκεφαλικού και όλες τις οικονομίες της να λείπουν, καθώς και ένα κουτί με κοσμήματα, δήλωσε η κόρη του θύματος.

«Έφυγα τρέχοντας. Πάω σπίτι, βλέπω τον πατέρα να μην μπορεί να επικοινωνήσει, νόμιζα ότι είχε πάθει εγκεφαλικό, με το στόμα του ανοιχτό, η κυρία είχε εξαφανιστεί και μου έχει πάρει 4.000 ευρώ, ότι βρήκε μέσα στο σπίτι τα πήρε, κάτι κολόνιες και ένα κουτί με κοσμήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γηροκόμος που παρουσιάστηκε ως «Ελένη» από τη Γεωργία, καθώς και η αλλοδαπή γυναίκα με το όνομα «Άννα» που τη σύστησε, είναι εξαφανισμένες, ενώ τα κινητά τους τηλέφωνα είναι κλειστά.

«Μετά πήγα στην αστυνομία και έκανα κατάθεση και μήνυση. Με την ξαδέρφη μου που επικοινώνησα και της είπα αμέσως έτσι και έτσι μου συνέβη, ψάχνει να βρει την κύρια Άννα η οποία έχει εξαφανιστεί και αυτή η κυρία Άννα, δεν ξέρω μια θολούρα και ένα πράγμα τι να σας πω.. ένα φρικιαστικό βράδυ πέρασα, άσε που φοβόμουνα, αισθανόμουν ότι θα μπουκάρει κανείς.. έμεινα με όλα τα φώτα ανοιχτά όλο το βράδυ», πρόσθεσε.

Η δράση της νοσοκόμας φαίνεται να είναι συστηματική και αστυνομία ερευνά αν πρόκειται για σπείρα, αφού εκτός από τις δύο οικογένειες που έπεσαν θύματα της νοσοκόμας με το δηλητήριο, υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για ληστείες σε ηλικιωμένους χορηγώντας ναρκωτικές ή υπνωτικές ουσίες από γυναικά με παρόμοια εξωτερική εμφάνιση.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν τέσσερις περιπτώσεις που αναφέρουν ότι μία νοσοκόμα εύσωμη και μεσήλικη από τη Γεωργία έδρασε με παρόμοιο τρόπο. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση συλλέγοντας στοιχεία και καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...