Κοινωνία

Βόλος: Οικιακή βοηθός έριξε υπνωτικό στο πρωινό 79χρονης και την λήστεψε

Είχε πάει για να προσέχει (υποτίθεται) την ηλικιωμένη, όμως τελικά την έκλεβε.

Ο λόγος για 62χρονη οικιακή βοηθό από τη Γεωργία, η οποία συνελήφθη χθες βράδυ, για ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος μιας 79χρονης στον Αλμυρό, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου η 62χρονη εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός, κατά τη διάρκεια ετοιμασίας του πρωινού της γιαγιάς, έριξε άγνωστη μέχρι στιγμής ουσία στο γάλα της, με αποτέλεσμα να κοιμηθεί.

Τότε η δράστις αφαίρεσε από το χέρι της ηλικιωμένης ένα ρολόι, μεγάλης χρηματικής αξίας και αποχώρησε από την οικία. Επιπλέον, καταγγέλθηκε ότι προχθές (20-08-2021) το πρωί έλαβε χώρα παρόμοιο περιστατικό σε βάρος της παθούσας, από το πορτοφόλι της οποίας αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ.

Μόλις ξύπνησε η γιαγιά διαπίστωσε ότι το ρολόι είχε κάνει φτερά και κατάλαβε ότι πίσω από την κλοπή βρισκόταν η οικιακή βοηθός. Ειδοποίησε την αστυνομία και πολύ γρήγορα ξεκίνησαν έρευνες που απέδωσαν. Διαπιστώθηκε πως η 62χρονη είχε πάρει ταξί και κατευθυνόταν στην Αθήνα.

Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις η δράστιδα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, στα διόδια των Αφιδνών Αττικής και ακολούθως προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, όπου και συνελήφθη.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -16- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ