Κοινωνία

Κέρκυρα: Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης ενός ημεδαπού

Κάνναβη φέρεται ότι καλλιεργούσε στον περιβάλλοντα χώρου του σπιτιού του, στην Κέρκυρα, ένας ημεδαπός, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας χθες το μεσημέρι.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, «σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, ο ημεδαπός καλλιεργούσε στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας του 13 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψους των οποίων έφθανε τα -2,50- μέτρα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν ακόμη 5 δενδρύλλια, ύψους έως -1,50- μέτρο, σε διαδικασία αποξήρανσης, τα οποία κατασχέθηκαν», ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιπλέον, στην κατοχή του ίδιου βρέθηκε και κατασχέθηκε «ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -4,2- γραμμαρίων».

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...