Κοινωνία

Εξαφάνισε 1.100 λίτρα καύσιμα από σταθμούς τηλεπικοινωνιών στην Πέλλα

Εξασφάλιζε δωρεάν καύσιμα για το όχημά του κλέβοντάς τα από τους… σταθμούς τηλεπικοινωνιών σε μια περιοχή της Πέλλας, ένας Έλληνας ο οποίος ταυτοποιήθηκε από την έρευνα για τις κλοπές καυσίμων που διενήργησε η Ασφάλεια Έδεσσας.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, στις 2 και 9 Σεπτεμβρίου ο δράστης διέρρηξε δύο σταθμούς τηλεπικοινωνιών και «ρούφηξε» συνολικά 1.100 λίτρα πετρελαίου από τις δεξαμενές υγρών καυσίμων τους! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας και ερευνάται αν είχε διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Γυναίκα και ανήλικος έκλεψαν πετρέλαιο από φορτηγό

Είδαν δυο μπιτόνια με 40 λίτρα πετρέλαιο στην καρότσα ενός αγροτικού φορτηγού που ήταν σταθμευμένο στο Αγρίνιο τα ξημερώματα του Σαββάτου και δεν δίστασαν να τα «βουτήξουν» δύο Ρομά, μια γυναίκα και ένας ανήλικος! Όμως, συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που τους άσκησε την αντίστοιχη δίωξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ