Κοινωνία

Μυρτώ της Πάρου: Δράμα χωρίς τέλος - «Η υγεία της έχει επιδεινωθεί, δεν μας δέχεται ειδικό κέντρο στη Γερμανία»

Τα προβλήματα υγείας της Μυρτούς έχουν επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα, όπως τονίζει η μητέρα της αναφερόμενη στην κατάστασή της.

Ήταν πριν 9 χρόνια όταν η Ελλάδα είχε συγκλονιστεί από την άγρια κακοποίηση ενός 15χρονου κοριτσιού από Πακιστανό σε παραλία της Πάρου. Από τότε, η Μυρτώ είδε τη ζωή της να αλλάζει σε απόλυτο βαθμό και ανεβαίνει συνεχώς μια ανηφόρα που δεν τελειώνει, έχοντας δίπλα της πάντα τη μητέρα της.

Η Μαρία Κοτρώτσου ανεβαίνει μαζί με την κόρη της αυτόν τον Γολγοθά και οι δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega δεν είχαν κάποιο ευχάριστο μήνυμα. Αντιθέτως, τα νέα είναι άσχημα για τη Μυρτώ και την υγεία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έχουν δεχθεί τόσους Έλληνες αλλά όχι τη Μυρτώ»

Σύμφωνα με όσα είπε, τα προβλήματα έχουν επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα και η λύση είναι στη Γερμανία, όπου η Μυρτώ θα μπορούσε να επισκεφθεί ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης για να αποφύγει ακόμη μία εγχείρηση. Οι Γερμανοί όμως, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν τη δέχονται.

«Δεν ζητάω να μας δεχτούν τσάμπα. Για ένα περίεργο λόγο δεν μας δέχονται και θα μας βοηθούσε πάρα πολύ σε ένα ενδεχόμενο έλεγχο φαρμάκων μήπως κάτι την επηρεάζει και έχουμε αυτές τις άσχημες εξελίξεις εντός εισαγωγικών εξελίξεις από το Νοέμβριο. Έχουν δεχτεί τόσους Έλληνες και τη Μυρτώ δεν τη δέχονται», ήταν τα λόγια της Μαρίας Κοτρώτσου.

https://www.facebook.com/maria.kotrotsou.3/posts/4258763010908267

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...