Κοινωνία

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Ζητάμε από την οικογένεια της Δώρας συγνώμη για την πράξη του γιου μας

Πρώτη δήλωση από τους γονείς του γυναικοκτόνου στη Ρόδου. Ζητούν συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Οι γονείς του δράστη της γυναικοκτονίας στη Ρόδο, ζητούν συγγνώμη από τους συγγενείς του θύματος, ενώ, παράλληλα, επικρίνουν τις δηλώσεις προσώπων από το περιβάλλον τους, όπως του θείου του 40χρονου.

«Με αίσθημα βαθιά οδύνης» οι γονείς του δράστη, μετά το στυγερό έγκλημα αφαίρεσε τη ζωή του, εκφράζουν «συλλυπητήρια στην οικογένεια» της θανούσης, σύμφωνα με τη δήλωσή τους, που μετέφερε ο ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ζητούμε από την οικογένεια της Δώρας και τους οικείους της, ειλικρινή συγγνώμη για την πράξη του γιου μας που καταδικάζουμε απερίφραστα» αναφέρουν.

 

Ακόμα, αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις του «περίφημου θείου» που, όπως αναφέρουν, «λειτούργησε χωρίς να μας ενημερώσει».

Υπενθυμίζεται πως οι δηλώσεις του εν λόγω θείου είχαν προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς επέρριπτε ευθύνες στο θύμα.

Κάνουν, επίσης, λόγο για «αφιλτράριστες δηλώσεις» και από άλλα συγγενικά τους πρόσωπα που «δεν είχαν σκοπό να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα».

«Δεν αναζητούμε δικαιολογίες, απλά χρόνο και χώρο για να καταλάβουμε τι έχει συμβεί, να πενθήσουμε» συνεχίζουν και καταλήγοντας αναφέροντας πως συνεχίζουν να αγαπούν το παιδί τους, κρίνοντάς το από τα 40 χρόνια της ζωής του και όχι από αυτή και μόνο την πράξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...