Κοινωνία

Τραγωδία στη Λάρισα: 61χρονος έφυγε ξαφνικά από την ζωή

Προσπαθούν να εξακριβώσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 61χρονου στη Λάρισα την ώρα που βρισκόταν σε μουσική εκδήλωση.

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Αργυροπούλι Τυρνάβου στη Λάρισα, όταν κατά τη διάρκεια μουσικής εκδήλωσης που γινόταν στην αυλή του σχολείου, ο 61χρονος που παρακολουθούσε την εκδήλωση αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο 61χρονο στο Κέντρο Υγείας προσφέροντας ταυτόχρονα πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και στο Κέντρο Υγείας έγιναν προσπάθειες να επανέλθει ο 61χρονος ενώ αυτή η προσπάθεια συνεχίστηκε τόσο κατά τη διακομιδή του από το Κ.Υ. προς το εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όσο και στη μονάδα αναζωογόνησης του νοσοκομείου αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...