Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Μπήκε αιμόφυρτος σε εστιατόριο, άρπαξε μαχαίρι και τον σκότωσε

Νεκρός από μαχαιριά έπεσε νεαρός στη Θεσσαλονίκη. Είχε επιτεθεί σε άλλον άνδρα, ο λίγο μετά το περιστατικό, τον σκότωσε.

Φονικό σημειώθηκε κοντά στα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη, στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα ένας νεαρός από την Αλγερία να καταλήξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το thestival.gr, το θύμα φαίνεται πως είχε πρώτα επιτεθεί σε ομοεθνή του.

Τότε, εκείνος μπήκε αιμόφυρτος σε ταχυφαγείο της οδού Αριστοτέλους, άρπαξε ένα μαχαίρι και έτρεξε στην οδό Μακεδονικής Αμύνης όπου και μαχαίρωσε το άτομο που του επιτέθηκε.

Ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...