Κοινωνία

Ο άνθρωπος που στήριξε την οικογένεια Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Τζήκας είναι ιδιοκτήτητας μιας καφετέριας στο κέντρο των Σεπολίων.

Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά και βοήθησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όταν ο έλληνας super star είχε οικονομικές δυσκολίες όντας παιδί.

Μιλώντας στο MEGA Σαββατοκύριακο, ο κ. Γιάννης αναφέρεται με πολύ συγκίνηση στον δικό του Γιάννη, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του μπάσκετ παγκοσμίως.

«Τον ξέρω από όταν ήταν πιτσιρίκι, 8-10 ετών. Ήξερα όλη την οικογένεια. Ήταν μια χαρά παιδάκι, δεν έκανε ζημιές. Ήταν χαμογελαστός, Η μισή γειτονιά τον αγαπούσε, οι υπόλοιποι επειδή είχε μαύρο χρώμα τον αποφεύγανε. Καλά να είναι το παιδάκι, να μας κάνει περήφανους» σημείωσε ο κ. Γιάννης.

Όπως είπε, αυτό το διάστημα, ο Γιάννης δεν τον έχει επισκεφθεί στο μαγαζί του. «Δεν έχει έρθει, έχει πάρα πολλές δουλειές. Τρέχει από εδώ, τρέχει από εκεί. Σαν λάστιχο τον τραβάει ο ένας, τον τραβάει ο άλλος» είπε με χαμόγελο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας αναφέρθηκε και στο ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε μπαμπάς. «Το χαμογελαστό παιδάκι, το ευγενικό, έγινε και μπαμπάς. Να φτιάξει και αλλά 3-4, να είναι καλά το παλικάρι».

Η καφετέρια του κ. Γιάννη στα Σεπόλια είναι γεμάτη φανέλες και λάβαρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Μου έδωσε τρεις φανέλες και δεν θέλω τίποτα παραπάνω. Μου είναι αρκετά εμένα. Εγώ δεν θα γίνω ζητιάνος. Ο ένας θέλει πέντε εκατομμύρια, ο άλλος επτά, ο άλλος θέλει να φτιάξει γήπεδο. Καταλαβαίνω τι δράμα ζει ο ίδιος. Έχω γίνει κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών» υπογράμμισε, λέγοντας ότι ο κόσμος του ζητά να μεταφέρει αιτήματα προς τον έλληνα σταρ του NBA.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ