Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 38χρονος που διέπραττε ληστείες σε ταξί

Συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ» - Χάπια και  κοκαΐνη βρέθηκαν στην κατοχή του

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία υπόθεση ληστειών σε βάρος οδηγών ταξί σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης με δράστη έναν 38χρονο άνδρα.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Κορδελιού ο δράστης πριν να βγει από το ταξί αφαίρεσε από τον οδηγό με την απειλή μαχαιριού το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια, αστυνομικός της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας μαζί με τον οδηγό εντόπισαν τον 38χρονο  και ακολούθησε η σύλληψή του από αστυνομικούς ομάδας «Ζ». Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, τρία μικροδέματα κοκαΐνης και τρία χάπια άγνωστης χημικής προέλευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την περαιτέρω έρευνα του τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού - Ευόσμου, προέκυψε ότι ο 38χρονος, πριν από είκοσι μέρες περίπου, διέπραξε ακόμη μία ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί στην περιοχή του Δενδροποτάμου αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, καθώς και μία απόπειρα σε βάρος ενός άλλου οδηγού στην ίδια περιοχή.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ