Κοινωνία

Κορινθία: 56χρονος καλλιεργούσε 22 χασισόδεντρα στην αυλή του

Τα φρόντιζε στην αυλή του σπιτιού του - Μίνι χασισοφυτεία και στους Αγίους Θεοδώρους

Πλήθος χασισόδεντρα καλλιεργούσε στην αυλή της κατοικίας του σε μια κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων στην Κορινθία ένας 56χρονος Έλληνας, αδιαφορώντας για το αν κάποιος θα αποκάλυπτε στις αρχές τις παράνομες δραστηριότητές του! Μάλιστα, είχε τρυγήσει σχεδόν μισό κιλό κάνναβης από αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πληροφορήθηκαν πώς... στόλιζε την αυλή του ο 56χρονος, έκαναν επιτόπια έρευνα και βρήκαν τα 22 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,20 μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 443,8 γραμμαρίων οι οποίες βρέθηκαν στο σπίτι του. Ο 56χρονος συνελήφθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Μίνι χασισοφυτεία και στους Αγίους Θεοδώρους

Στην αποθήκη ιδιοκτησίας του, δίπλα στο σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες μια μίνι φυτεία από εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,20 μέτρων ένας 58χρονος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ