Κοινωνία

Καλαμπάκα: Τον έπιασαν στα ''πράσα'' να κλαδεύει χασισόδεντρα

Τον τσάκωσαν επ' αυτοφώρω την στιγμή που είχε ήδη συλλέξει σε μια νάιλον σακούλα τους κλώνους

Απορροφημένος με το κλάδεμα των κλώνων από τα τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,40 ως 2,10 μέτρων τα οποία καλλιεργούσε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας ήταν ένας Έλληνας, το βράδυ της Κυριακής και δεν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς του τμήματος Μετεώρων που πλησίαζαν.

Έτσι, τον τσάκωσαν επ' αυτοφώρω την στιγμή που είχε ήδη συλλέξει σε μια νάιλον σακούλα νωπούς κλώνους βάρους 840 γραμμαρίων. Στο σημείο κατασχέθηκαν, ακόμη, ένα κλαδευτήρι, μία τσάπα, ένα φτυάρι και ένα ζευγάρι γάντια, ενώ πάνω στον καλλιεργητή κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δέκα γραμμαρίων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλάδεψε 11 κιλά κλώνους από χασισόδεντρα

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά δέκα κιλά και 740 γραμμάρια κλώνων και φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 49χρονου Έλληνα σε περιοχή των Σερρών, όταν τον συνέλαβαν να καλλιεργεί στην αυλή του τέσσερα τεράστια δενδρύλλια κάνναβης ύψους 3,20 μέτρων. Επιπλέον, κατέσχεσαν 29 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Δεν βρέθηκαν δενδρύλλια στο αυτοσχέδιο εργαστήριο για την παραγωγή κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας που είχε στήσει ένας 36χρονος Έλληνας στο σπίτι του σε περιοχή της Πιερίας. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης που τον συνέλαβαν κατέσχεσαν ένα κιλό και 129 γραμμάρια αποξηραμένα φυτικά αποσπάσματα που αποτελείτο από ανεμιστήρα, αεραγωγό, λαμπτήρες, μετασχηματιστές, φίλτρο αέρος και άλλα εξαρτήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...