Κοινωνία

Επίθεση στην Κίσσαμο: Ξεσπά η 18χρονη - "Η όρασή μου είναι μισή"

Έξαλλη η 18χρονη από την Κίσσαμο μετά την επίθεση με αρωματικό χώρου που δέχτηκε από 56χρονο, πριν από μερικά 24ωρα.

«Η όρασή μου είναι μισή. Από εκεί που τα μάτια μου ήταν καλά, ούτε γυαλιά, ούτε φακοί, τίποτα, τώρα έχω θέμα με την όραση, δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είναι, δεν έχω ιδέα» υπογράμμισε η νεαρή.

«Τι ζητάω για αυτόν; Να μην το ξανακάνε αυτό το πράγμα, να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε, γιατί άμα μείνει έξω, άμα δεν τιμωρηθεί μπορεί να το κάνει και σε άλλα άτομα. Για ποιο λόγο δηλαδή να γίνει αυτό;» πρόσθεσε μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, τον πήγαν στο τμήμα και διαπίστωσαν πως ο 56χρονος έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη συνέχεια, ειδοποιήσαν την Εισαγγελία, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και με εισαγγελική εντολή να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο.

Υπενθυμίζεται πως η 18χρονη επέστρεφε στο σπίτι της χθες το βράδυ όταν είδε ξαφνικά μπροστά της τον 56χρονο να την ψεκάζει με ένα υγρό στα μάτια.

Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν υπέστη κάποια σοβαρή βλάβη.

Τελικά, το υγρό με το οποίο ο 56χρονος ψέκασε την κοπέλα, αποδείχθηκε πως ήταν αποσμητικό χώρου ενώ ο άνδρας ομολόγησε την πράξη του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές