Κοινωνία

Ράπανος - Ψάλτης (Alpha Bank) αποχαιρετούν τον Γιώργο Αρώνη: «Θα τον θυμόμαστε για πάντα»

Γιώργος Αρώνης άφησε το στίγμα του στο σύγχρονο τραπεζικό τοπίο, τονίζουν σε  κοινή τους δήλωση για την απώλεια του Γιώργου Αρώνη ο πρόεδρος του ΔΣ της Alpha Bank Βασίλειος Ράπανος και o CEO του Ομίλου Βασίλης Ψάλτης, εκφράζοντας παράλληλα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Με μεγάλη οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Γιώργου Αρώνη, για πολλά χρόνια ανώτατου στελέχους της Alpha Bank. Αυτοδημιούργητος και αυτόφωτος, με καινοτόμες ιδέες και άμεση αντίληψη των τάσεων στην ελληνική οικονομία, ο Γιώργος Αρώνης άφησε το στίγμα του στο σύγχρονο τραπεζικό τοπίο. Για περισσότερα από 16 χρόνια, πρωτοστάτησε της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Alpha Bank, εδραιώνοντας την ηγετική της θέση στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Όλοι όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του αποχαιρετούμε έναν στενό συνεργάτη, έναν εξαίρετο άνθρωπο και, κυρίως, έναν φίλο. Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» αναφέρουν οι κ.κ. Ράπανος και Ψάλτης στην κοινή τους δήλωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ