Κοινωνία

Εφιάλτη έζησε 30χρονη όταν τράκαρε με...αγελάδα-"Σταμάτησε η καρδιά μου"

Έναν εφιάλτη έζησε 30χρονη που τράκαρε με αγελάδα στην Εγνατία Οδό. "Είδα ένα μαύρο πράγμα, ξαφνικά στη μέση του δρόμου".

Σοκαριστικό τροχαίο είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου μία 30χρονη στην Εγνατία Οδό, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε μία αγελάδα που βρισκόταν στη μέση του δρόμου.

«Είδα ένα μαύρο πράγμα, ξαφνικά στη μέση του δρόμου. Ήταν πολύ τρομακτική εμπειρία, εύχομαι να μην το ζήσει κανένας. Έτρεμα ολόκληρη. Ήμουν σε άλλο κόσμο εκείνη τη στιγμή, ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη» περιγράφει η οδηγός, μιλώντας στο MEGA για το τροχαίο.

Η νεαρή υποστηρίζει ότι πήγαινε με 85 χλμ./ώρα, όταν σε ένα σκοτεινό σημείο στο ύψος της Παραμυθιάς, είδε ξαφνικά το μεγαλόσωμο ζώο.

Αρχικά, όπως λέει, είδε ξαφνικά στην άκρη του δρόμου «μία αγελάδα ξαπλωμένη, η μισή στην άκρη και η μισή στη μέση και βλέπω ξαφνικά μπροστά μου τη δεύτερη, που ήταν μέσα στη μέση του δρόμου, όρθια».

«Σταμάτησε η καρδιά μου εκείνη τη στιγμή, τελευταία στιγμή που την είδα, στρίβω το τιμόνι αριστερά, αλλά δυστυχώς, δεν την απέφυγα. Χτυπάει πάνω στο αυτοκίνητο μπροστά και στο πλάι» λέει για τη στιγμή του ατυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το αυτοκίνητό της έχει καταστραφεί και το μετέφεραν σε μια μάντρα αυτοκινήτων, με χτυπήματα παντού.

Μάλιστα, όπως λέει η ίδια, με δυσκολία μεταφέρθηκε λίγο πιο πάνω γιατί ήταν φωτιζόμενο το σημείο: «Εκεί έβαλα τις φωνές γιατί τρόμαξα. Δύο αυτοκίνητα που πέρασαν απλά κορνάριζαν».

«Λογικά θα νόμιζαν ότι η αγελάδα ήταν απλά ξαπλωμένη και όχι… γιατί μετά μου είπαν ότι ψόφησε» προσθέτει.

Σημειώνεται πως σε βάρος του κτηνοτρόφου και ιδιοκτήτη της αγελάδας ασκήθηκε δίωξη για σωματική βλάβη από αμέλεια και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική κυκλοφορία.

Η 30χρονη οδηγός δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...