Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ζάκυνθος: Μπροστά στα μάτια των φίλων του κεραυνοβολήθηκε ο 9χρονος- Τρεις συλλήψεις για το θάνατο του

Συντετριμμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής Τσιλιβή στη Ζάκυνθο με τον τραγικό θάνατο ενός 9χρονου παιδιού. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο μικρός την ώρα που έπαιζε ανέμελος κρυφτό με τους φίλους του, έχασε με τέτοιο τραγικό τρόπο τη ζωή του.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των μικρών φίλων του άτυχου 9χρονου, οι οποίοι έπαιζαν μαζί του κρυφτό κι έτρεξαν αμέσως, σοκαρισμένοι, να ειδοποιήσουν τους γονείς του άτυχου παιδιού, αλλά και τις οικογένειές τους.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εγκαταστάσεις των κλιματιστικών ήταν έξω από το χώρο του ξενοδοχείου και αφύλαχτες, πολύ κοντά στο σπίτι και στη γειτονιά του άτυχου 9χρονου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιο απ’ αυτά, ωστόσο, παρουσίασε διαρροή ρεύματος και όταν το παιδί ακούμπησε πάνω του, σκοτώθηκε ακαριαία.

Στον εισαγγελέα Ζακύνθου οδηγούνται, μετά τον θάνατο μικρού αγοριού από ηλεκτροπληξία σε ξενοδοχείο, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός.

 Στον εισαγγελέα Ζακύνθου αναμένεται να οδηγηθούν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός οι οποίοι συνελήφθησαν αμέσως μετά τον τραγικό θάνατο μικρού αγοριού από ηλεκτροπληξία, χθες το βράδυ.

Ο μικρός (σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν 9 χρονών, ενώ το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρει πως ήταν 12χρονος) που έπαιζε με τους φίλους του, πήγε να κρυφτεί πίσω από μονάδες air condition ξενοδοχείου, που είναι δίπλα στο σπίτι του. Μία από αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως είχε διαρροή ρεύματος, το οποίο χτύπησε το παιδί σκοτώνοντάς το.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο με το πλήρωμα να προσπαθεί να επαναφέρει το παιδί, δυστυχώς μάταια. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στο σημείο έχει φθάσει πραγματογνώμονας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε ή όχι διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος από τη μονάδα του air condition.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό έλαβε χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή του Τσιλίβι κατά τις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου, από τον άδικο χαμό ενός 12χρονου παιδιού, την ώρα που έπαιζε με τους φίλους τους, σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή του Τσιλίβι, από ηλεκτροπληξία.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το ΑΤ Ζακύνθου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ