Κοινωνία

Κορονοϊός: Συναγερμός σε πλοίο που έκανε δρομολόγια στις Σποράδες

Επτά θετικοί στον κορονοϊό σε σύνολο 29 μελών πληρώματος, εντοπίστηκαν στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς», το οποίο σήμερα δεν έκανε το πρωινό δρομολόγιο για Σποράδες με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές διαμαρτυρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με ενημέρωση της λιμενάρχη, Βασιλικής Κωνσταντά, το πλοίο έπρεπε να ακολουθήσει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, το οποίο προβλέπει αντικατάσταση του προσωπικού με νέο και απολύμανση του πλοίου.

Η απολύμανση έγινε , ενώ ο «Πρωτέας» έχει προγραμματίσει να εκτελέσει εκτάκτως δρομολόγιο στις 16:00 για να εξυπηρετήσει το επιβατηγό κοινό.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr η κ. Κωνσταντά ενημέρωσε ότι 162 άτομα προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με το επιβατηγό πλοίο «Εξπρές Σκιάθος», όμως τα υπόλοιπα 105 που ήταν να επιβιβαστούν με αυτοκίνητα δεν κατέστη δυνατό να εξυπηρετηθούν και περιμένουν στο λιμάνι για να αποχωρήσουν το μεσημέρι με το νέο δρομολόγιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - «Τους προκαλέσαμε»: Τυχαία δημοσίευση της Ελληνικής ΠΑ θεωρήθηκε από τους Τούρκους «πρόκληση» - Μας «έβαλαν στη θέση μας»

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αφήνουν να εννοηθεί σαφώς ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το έκανε για να «τους μπει στο...