Κοινωνία

Κρήτη: 84χρονος κατέληξε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ - Δεν είχε εμβολιαστεί

Ο κορονοϊός αφαίρεσε άλλη μία ζωή στην Κρήτη. Η τραγική είδηση έρχεται από το ΠΑΓΝΗ και αφορά τον θάνατο ενός 84χρονου ασθενή με Covid19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για έναν 84χρονο άνδρα, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου στην Κρήτη. Είχε κάνει εισαγωγή στις 4 Ιουλίου, με την κατάστασή του να επιδεινώνεται και να χρειάζεται άμεση διασωλήνωσή του.

«Δυστυχώς, όλοι οι ασθενείς που έχουμε στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου μας είναι ανεμβολίαστοι», επισημαίνει μιλώντας στο Cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης.

Μέχρι στιγμής στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται συνολικά 51 ασθενείς που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό. Μάλιστα, οι 38 είναι στις κλίνες Covid19, ενώ οι 13 είναι στις ΜΕΘ με τους 9 να έχουν διασωληνωθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ