Κοινωνία

Χαλκιδική: Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Φούρκα του δήμου Κασσάνδρας

Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά στη Φούρκα του δήμου Κασσάνδρας στο νομό Χαλκιδικής σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν 76 πυροσβέστες με 29 οχήματα και τέσσερα πεζοπόρα τμήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα, όμως εάν αυτό κριθεί αναγκαίο αυτά βρίσκονται σε ετοιμότητα, όπως επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από την Πυροσβεστική.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά στην Φούρκα είναι μία από τις πέντε φωτιές που ξέσπασαν χθες βράδυ σε ισάριθμες περιοχές των δήμων Κασσάνδρας και Σιθωνίας στο νομό Χαλκιδικής και σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία πιθανώς να οφείλονται στους πολλαπλούς κεραυνούς που έπεσαν λόγω της κακοκαιρίας στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...