Κοινωνία

Κλειστό το εμβολιαστικό στο Ελληνικό λόγω βλάβης στον κλιματισμό

Κλειστό έμεινε το Εμβολιαστικό Κέντρο στο στάδιο ξιφασκίας στο Ελληνικό τη Δευτέρα (2/8), λόγω τεχνικού προβλήματος στον κλιματισμό του κέντρου εν μέσω του επικίνδυνου – σύμφωνα και με την ΕΜΥ – καύσωνα που πλήττει τη χώρα.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της Πολιτικής Προστασίας, το πρόβλημα στα air condition δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες, και οι πολίτες οι οποίοι είχαν ραντεβού σήμερα – και για όσες μέρες χρειαστούν μέχρι την αποκατάστασή του προβλήματος – έλαβαν SMS, προκειμένου να αναβάλλουν την επίσκεψή τους στο Κέντρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ωστόσο, ορισμένοι πολίτες κατήγγειλαν πως δεν έλαβαν κάποια ενημέρωση για την απόφαση αναστολής λειτουργίας του, παρότι το ραντεβού τους είχε προγραμματιστεί για σήμερα, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία. Προσήλθαν κανονικά, μάλιστα, στο στάδιο, όπου ένας φύλακας τους ενημέρωσε πως είναι κλειστό, όπως και ότι δεν βρίσκεται στον χώρο κανείς, εκτός από τον ίδιο.

Πολίτης που είχε κλείσει ραντεβού για σήμερα, δήλωσε σχετικά στο Newsbeast: «Ήρθα να κάνω το εμβόλιο αλλά μας λέει ο φύλακας ότι (σ.σ. το εμβολιαστικό κέντρο) “είναι κλειστό, μόνο εγώ είμαι εδώ”. “Λόγω καύσωνα, δεν άνοιξε καθόλου”. Έτσι θα συνεχίσει μέχρι την Τετάρτη, λέει. Ήρθαμε να εμβολιαστούμε με τη γυναίκα μου, δυο άτομα. Τελικά τίποτα, θα γυρίσουμε σπίτι. Πιστεύω πρέπει να κλείσουμε πάλι ραντεβού στο φαρμακείο».

https://youtu.be/lx-WoJkPRYs

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ