Κοινωνία

Δήμος Αθηναίων: Τα δυο γήπεδα μπάσκετ πήραν την φιγούρα του «Greek Freak»

Σε ριζική ανακαίνιση των δύο γηπέδων μπάσκετ που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα ο "Greek Freak” προχώρησε ο Δήμος Αθηναίων.

Ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου (ΟΠΑΝΔΑ), με την συνεργασία και την στήριξη της Disney, προχώρησαν σε ριζική ανακαίνιση των δύο γηπέδων μπάσκετ στα Σεπόλια που πρωτοέπαιξε μπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζουμε πως σε αυτά τα γήπεδα φιλοξενήθηκαν και τα κινηματογραφικά γυρίσματα της ταινίας με θέμα τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του «Greek Freak».

Τα παλιά γήπεδα με τις τέσσερις μπασκέτες και το τσιμεντένιο παρκέ ανακαινίστηκαν ριζικά και απέκτησαν σύγχρονο εξοπλισμό και κατάλληλες υποδομές.

Παράλληλα, στα δύο γήπεδα μπάσκετ των Σεπολίων, ελέγχθηκαν και συντηρήθηκαν οι τέσσερις μπασκέτες αλλά και ο περιβάλλων χώρος τους, τοποθετήθηκε νέο ασφαλές τερέν με διαγραμμίσεις, αντικαταστάθηκε η περίφραξη.

Τέλος, ο street artist same84 γύρισε στο γήπεδο όπου ξεκίνησε ο Γιάννης να ξεδιπλώνει την μπασκετική του ιστορία και έφτιαξε εκ νέου ένα εμβληματικό mural του πρωταθλητή του ΝΒΑ.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ