Κοινωνία

Έβρος: Κινηματογραφική καταδίωξη για κλεμμένο ΙΧ από την Αθήνα

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα αλλά έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε στο κράσπεδο

Είχε λόγους να μην συμμορφωθεί με το σήμα στάσης που του έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών ένας αλλοδαπός, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε στην ευρύτερη περιοχή των Δικέλλων στον Έβρο, το πρωί της Τετάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα αλλά έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε στο κράσπεδο στο ύψος του κόμβου Μάκρης και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αστυνομικοί και να του βάλουν χειροπέδες. Όπως διαπίστωσαν, το αυτοκίνητο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και την περασμένη Τρίτη είχε δηλωθεί η κλοπή του σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Αλλά και ο οδηγός είχε έρθει παράνομα στη χώρα, χωρίς φυσικά να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, πλαστογραφία και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του νόμου περί αλλοδαπών. Η προανάκριση που ανέλαβε η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης εξετάζει αν πρόκειται για μέλος κυκλώματος που κλέβει αυτοκίνητα και τα περνά στην Τουρκία ή την Βουλγαρία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ