Κοινωνία

Όλυμπος: Άκαρπες ήταν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 36χρονου ορειβάτη

Άκαρπες ήταν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 36χρονου ορειβάτη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο 3 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στον Όλυμπο.

Ο 35χρονος ξεκίνησε από το Άνω Πηγάδι Λιτοχώρου πεζός για ορειβασία στο όρος Όλυμπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια μέρα επικοινώνησε με τους οικείους του από την περιοχή Λιβαδάκια, όπου και κατασκήνωσε με σκοπό να συνεχίσει τον περίπατό του στις γύρω περιοχές.

Έκτοτε, το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο. Όταν τον αναζήτησε η σύζυγός του δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει και μέσω του 112 ενημερώθηκε η Αστυνομία. Άμεσα χτύπησε «καμπανάκι» στις Αρχές, ενώ συγκροτήθηκε και εννιαμελής ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ορειβάτες και χειριστές Drone, με στόχο να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Μαζί του είχε ένα σακίδιο, το οποίο βρέθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ, την περίοδο που πραγματοποιούσαν ενδελεχείς έρευνες στην περιοχή. Να σημειωθεί ότι μέσα στο σακίδιο βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο και το tablet του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...